Amelioratori de pâine prin EMULSIFICARE
Amelioratori de pâine prin EMULSIFICARE fara malt, paste si agenti de inbogatire
Amelioratori de pâine prin EMULSIFICARE fara malt, paste si agenti de inbogatire
Ameliorator fara malt pentru paine specială și aluat
APLICAȚII
Pane speciale cu adaos de grasimi
MOD DE INTREBUINTARE
1% MC1 din greutatea făinii.
Pâinea cu adaos de substanțe grase trebuie să conțină nu mai puțin de 3% din greutatea totală, raportată la substanța uscată (DPR 502 din 30.11.98, articolul 4)
BENEFICII
Întărește aluatul care protejează glutenul Mărește volumul produsului finit
Îmbunătățește structura miezului
De asemenea, stabilizează rezultatul cu făină de calitate discontinuă
RANDAMENT
10 Kg MC1 = 1.000 Kg PANE SPECIALE
Non-malt îmbunătățitor pentru paine specială și aluat
APLICAȚII
Paine speciale
BENEFICII
Îmbunătățește aluatul care protejează glutenul
Crește volumul care determină o structură mai fină a miezului
Stabilizează rezultatul atunci când făina utilizată nu este întotdeauna aceeași
MOD DE UTILIZARE
1,5% OVERPAN pe greutatea făinii.
Pâinea cu adaos de substanțe grase trebuie să conțină nu mai puțin de 3% din greutatea
totală, raportată la substanța uscată (DPR 502 din 30.11.98, articolul 4).
RANDAMENT
10 Kg OVERPAN = 667 Kg PAINE SPECIALE
Pastă de impregnare pe bază de untură / Anhidru îmbunătățitor de pastă pe bază de grăsimi
BRIM S
APLICAȚII
Condimente pentru pâine specială
MOD DE UTILIZARE
Se amestecă BRIM S cu făină și se procedează ca de obicei la prelucrarea și coacerea pâinii.
Atenție! Pâinea cu adaos de substanțe grase trebuie să conțină cel puțin 3% din greutate
conținutul total de grăsimi, referitor la substanța uscată (Decretul prezidențial 502 din 30.11.98, art 4).
BENEFICII
Oferă gustul parfumat tipic al pâinii condimentate
Îmbunătățește structura crustei
Promovează dezvoltarea, făcând produsul finit mai moale
RANDAMENT
23 kg BRIM S = 768 KG PAINE CONDITO
BRIM V
APLICAȚII
Condimente pentru pâine specială
MOD DE UTILIZARE
Se amestecă BRIM V cu făină și se procedează ca de obicei la procesarea și coacerea pâinii.
Atenție! Pâinea cu adaos de substanțe grase trebuie să conțină cel puțin 3% din greutate
conținutul total de grăsimi, referitor la substanța uscată (Decretul prezidențial 502 din 30.11.98, art 4).
BENEFICII
Potrivit pentru membrii grupurilor etnice religioase care nu permit consumul de grăsimi și
/ sau porcine animale
Îmbunătățește structura crustei
Promovează dezvoltarea, făcând produsul mai moale
RANDAMENT
23 kg BRIM V = 768 KG PANE CONDITO
Agent de imbogatire ne-maltit pentru aluat in stare congelata
APLICAȚII
Aluaturi aliate pentru înghețare profundă
BENEFICII
Ea contracarează efectele frigului asupra activității de drojdie
Randamentul de volum al produsului finit rămâne neschimbat în timp
Stabilizați rezultatul
MOD DE UTILIZARE
Procentul din greutatea făinii
Conform timpului de înghețare:
0,5% 1 LUNA
1,0% 2 LUNI
1,5% 3 LUNI
2,0% 4-6 LUNI
RANDAMENT
10 Kg T-ICE = 2.000 KG ALUAT DROJDIE INGHETAT