Amelioratori de pâine prin EMULSIFICARE

Amelioratori de pâine prin EMULSIFICARE

Amelioratori de pâine prin EMULSIFICARE fara malt, paste si agenti de inbogatire

MC1

Ameliorator fara malt pentru paine specială și aluat

Amelioratori de panificatie

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICAȚII

Pane speciale cu adaos de grasimi

MOD DE INTREBUINTARE

1% MC1 din greutatea făinii.
Pâinea cu adaos de substanțe grase trebuie să conțină nu mai puțin de 3% din greutatea totală, raportată la substanța uscată (DPR 502 din 30.11.98, articolul 4)

BENEFICII

Întărește aluatul care protejează glutenul Mărește volumul produsului finit
Îmbunătățește structura miezului
De asemenea, stabilizează rezultatul cu făină de calitate discontinuă

RANDAMENT

10 Kg MC1 = 1.000 Kg PANE SPECIALE

OVERPAN

Non-malt îmbunătățitor pentru paine specială și aluat

Amelioratori de pâine prin EMULSIFICARE

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICAȚII

Paine speciale

BENEFICII

Îmbunătățește aluatul care protejează glutenul
Crește volumul care determină o structură mai fină a miezului
Stabilizează rezultatul atunci când făina utilizată nu este întotdeauna aceeași

MOD DE UTILIZARE

1,5% OVERPAN pe greutatea făinii.
Pâinea cu adaos de substanțe grase trebuie să conțină nu mai puțin de 3% din greutatea
totală, raportată la substanța uscată (DPR 502 din 30.11.98, articolul 4).

RANDAMENT

10 Kg OVERPAN = 667 Kg PAINE SPECIALE

BRIM S / BRIM V

Pastă de impregnare pe bază de untură / Anhidru îmbunătățitor de pastă pe bază de grăsimi

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

BRIM S

APLICAȚII
Condimente pentru pâine specială

MOD DE UTILIZARE
Se amestecă BRIM S cu făină și se procedează ca de obicei la prelucrarea și coacerea pâinii.
Atenție! Pâinea cu adaos de substanțe grase trebuie să conțină cel puțin 3% din greutate
conținutul total de grăsimi, referitor la substanța uscată (Decretul prezidențial 502 din 30.11.98, art 4).

BENEFICII
Oferă gustul parfumat tipic al pâinii condimentate
Îmbunătățește structura crustei
Promovează dezvoltarea, făcând produsul finit mai moale

RANDAMENT
23 kg BRIM S = 768 KG PAINE CONDITO

BRIM V

APLICAȚII
Condimente pentru pâine specială

MOD DE UTILIZARE
Se amestecă BRIM V cu făină și se procedează ca de obicei la procesarea și coacerea pâinii.
Atenție! Pâinea cu adaos de substanțe grase trebuie să conțină cel puțin 3% din greutate
conținutul total de grăsimi, referitor la substanța uscată (Decretul prezidențial 502 din 30.11.98, art 4).

BENEFICII
Potrivit pentru membrii grupurilor etnice religioase care nu permit consumul de grăsimi și
/ sau porcine animale
Îmbunătățește structura crustei
Promovează dezvoltarea, făcând produsul mai moale

RANDAMENT
23 kg BRIM V = 768 KG PANE CONDITO

T-ICE

Agent de imbogatire ne-maltit pentru aluat in stare congelata

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICAȚII

Aluaturi aliate pentru înghețare profundă

BENEFICII

Ea contracarează efectele frigului asupra activității de drojdie
Randamentul de volum al produsului finit rămâne neschimbat în timp
Stabilizați rezultatul

MOD DE UTILIZARE

Procentul din greutatea făinii
Conform timpului de înghețare:
0,5% 1 LUNA
1,0% 2 LUNI
1,5% 3 LUNI
2,0% 4-6 LUNI

RANDAMENT

10 Kg T-ICE = 2.000 KG ALUAT DROJDIE INGHETAT

Share This