Baza pentru inghetata cu fructe
Baza pentru inghetata cu fructe profesionala
Baza pentru inghetata cu fructe profesionala
Baza pulbere pentru prepare de inghetata de fructe
CARACTERISTICI
Baza pentru prepararea inghetatelor de fructe tradiționale, tip sorbet
MOD DE UTILIZARE
Pregatire rece.
Potrivit pentru prepararea înghețatei numai cu fructe proaspete sau congelate.
BENEFICII
Îmbunătățește gustul și culoarea fructelor proaspete.
Nu conține gluten.
Nu conține derivați din lapte.
DOZARE
50 g/Lt de apa
37,5 g/Kg de mix
Baza pulbere ptr prepararea de inghetata de fructe
CARACTERISTICI
Baza de înaltă performanță pentru prepararea înghețatelor din fructe.
MOD DE UTILIZARE
Pregatire la rece.
Potrivit pentru prepararea înghețatei cu pastă Frut și adăugarea de fructe proaspete sau congelate.
BENEFICII
Nu contine gluten
Nu contine derivate din lapte
DOZARE
100 g/Lt de apa
75 g/Kg de MIX
Baza completa pentru inghetata de fructe
APLICAȚII
Pulbere pentru înghețată și sorbetă de fructe. Ideal pentru cei care doresc o bază completă și echilibrată care să fie utilizată numai cu fructe proaspete sau congelate.
MOD DE UTILIZARE
Proces la RECE.
BENEFICII
Păstrează aroma și culoarea naturală a fructelor. Adăugând numai apă și fructe.
Garantează rezultate excelente în creaming și menținerea înghețată în fereastră.
Nu conține gluten.
Nu conține derivați din lapte.
DOZARE
1200 g Base HALTA MAXIFRUT
1400 Apa
1400 Fructe proaspete sau congelate
Baza pentru creme de fructe cu ingrediente naturale
CARACTERISTICI
Bază completă fără emulsifianți, derivați din lapte, grăsimi hidrogenate și derivați de gluten. Potrivit pentru prepararea înghețatei de fructe de cea mai înaltă calitate, cu adăugarea de fructe proaspete sau congelate.
BENEFICII
Natural
Nu modifică gustul și culoarea fructelor
MOD DE UTILIZARE
Preparare la RECE
DOZARE
1200 g base NATURAL MAXIFRUT
1400 g Fructe proaspete sau congelate
1400 g apa