Baza profesionala pentru inghetata cu lapte

Baza pentru inghetata cu lapte

Baze profesionale pentru inghetata cu lapte

NATURAL 100

Baza pentru inghetata cu lapte “clean label”

Baza pentru inghetata cu lapte

NATURAL 100

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

CARACTERISTICI

Bază fără emulgatori pentru prepararea înghețatelor de înaltă calitate, numai cu ingrediente naturale.

MOD DE UTILIZARE

Pregătirea cu pasteurizare sau mașină combinată

BENEFICII

Fără derivate de gluten. Fără emulsifianți. Fără grăsimi vegetale hidrogenate

DOZARE

100 g/Lt lapte
75 g/Kg de mix

HALTA 100C

Baza profesionala pentru inghetata cu lapte

Baza pentru inghetata cu lapte

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICAȚII

Pulbere pentru înghețată
Ideal pentru profesioniștii care doresc o bază fără grăsimi hidrogenate.

MOD DE INTREBUINTARE

Proces la CALD pentru PASTEURIZARE.

BENEFICII

Conține emulsificatori de înaltă performanță cu aromă de cremă ușoară.
Vă permite să obțineți o înghețată cremoasă, spatulabilă și stabilă pe fereastră.
Nu conține gluten.

DOZARE

100 g/Lt lapte
75 g/Kg de mix

HALTAPAN MAESTRO

Nucleu de pulbere profesionist pentru înghețată din lapte

Baza pentru inghetata cu lapte

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICAȚII

Pudră de bază profesională pentru producția de înghețată de casă.
Ideal pentru profesioniștii care doresc să îți creeze propriile rețete cu o personalizare maximă a structurii.

BENEFICII

Nu conține arome adăugate. Conține emulgatori de înaltă performanță.
Permite obținerea cremelor cremoase de gheață, spatulabile chiar și la temperaturi scăzute și stabile în cazul vitrării.
Nu conține gluten.

MOD DE UTILIZARE

Proces la CALD de PASTEURIZARE

PARTICULARITATE:

INDICAT PENTRU UTILIZAREA MASINILOR COMBINATE.

DOZARE

1,5 % per Kg de M

HALTAPAN 50C

Baza profesionala pentru inghetata cu lapte

Baza pentru inghetata cu lapte

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICAȚII

Praf de bază pentru îngheșate pentru lapte Pentru profesioniștii care doresc să-și
personalizeze propriile rețete.
Ideal și pentru procese industriale cu stres fizic ridicat pentru amestec.

 

MOD DE UTILIZARE

PASTEURIZARE HOT și ABATEMENT după producție.

BENEFICII

Conține emulsificatori de înaltă performanță cu aromă de lapte ușor.
Permite obținerea unei înghețate cremoase, cu o depășire mare și stabilă în fereastră
Nu conține gluten.

DOZARE

50 g/Lt lapte
37,5 g/Kg de mix

HALTAPAN 100C

Baza profesionala pentru inghetata cu lapte

Baza pentru inghetata cu lapte

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICAȚII

Pulbere pentru înghețată
Ideal pentru profesioniștii care doresc o bază cu un volum bun și foarte cremoasă.

MOD DE UTILIZARE

Procesare la CALD pentru PASTEURIZARE

BENEFICII

Cu un gust ușor de cremă.
Conține emulgatori de înaltă performanță.
Permite obținerea cremelor cremoase, spatulabile, stabile și ridicate.
Nu conține gluten.

DOZARE

100 g/Lt de lapte
75 g/Kg de mix

KLASS 50C

Baza profesionala pentru inghetata cu lapte

Baza pentru inghetata cu lapte

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICAȚII

Pulbere pentru înghețată. Ideal pentru profesioniștii care doresc o bază echilibrată și fără grăsimi vegetale adăugate

MOD DE UTILIZARE

Proces la CALD DE PASTEURIZARE

BENEFICII

Conține emulgatori de înaltă performanță.
Cu un gust ușor de lapte.
Acesta permite obținerea unei înghețate cremoase, consistente și stabile în fereastră.
Nu conține gluten.

DOZARE

50 g/Lt lapte
37,5 g/Kg de mix

KLASS 100C

Baza profesionala pentru inghetata cu lapte

Baza pentru inghetata cu lapte

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICAȚII

Pulbere pentru înghețată. Ideal pentru profesioniștii care doresc o bază echilibrată și fără grăsimi vegetale adăugate.

MOD DE UTILIZARE

Proces la CALD DE PASTEURIZARE

BENEFICII

Conține emulgatori de înaltă performanță.
Cu un gust ușor de lapte.
Acesta permite obținerea unei înghețate cremoase, consistente și stabile în fereastră.
Nu conține gluten.

DOZARE

100 g/Lt lapte
75 g/Kg de mix

Share This