Baza pentru inghetata cu lapte
Baze profesionale pentru inghetata cu lapte
Baze profesionale pentru inghetata cu lapte
Baza pentru inghetata cu lapte “clean label”
CARACTERISTICI
Bază fără emulgatori pentru prepararea înghețatelor de înaltă calitate, numai cu ingrediente naturale.
MOD DE UTILIZARE
Pregătirea cu pasteurizare sau mașină combinată
BENEFICII
Fără derivate de gluten. Fără emulsifianți. Fără grăsimi vegetale hidrogenate
DOZARE
100 g/Lt lapte
75 g/Kg de mix
Baza profesionala pentru inghetata cu lapte
APLICAȚII
Pulbere pentru înghețată
Ideal pentru profesioniștii care doresc o bază fără grăsimi hidrogenate.
MOD DE INTREBUINTARE
Proces la CALD pentru PASTEURIZARE.
BENEFICII
Conține emulsificatori de înaltă performanță cu aromă de cremă ușoară.
Vă permite să obțineți o înghețată cremoasă, spatulabilă și stabilă pe fereastră.
Nu conține gluten.
DOZARE
100 g/Lt lapte
75 g/Kg de mix
Nucleu de pulbere profesionist pentru înghețată din lapte
APLICAȚII
Pudră de bază profesională pentru producția de înghețată de casă.
Ideal pentru profesioniștii care doresc să îți creeze propriile rețete cu o personalizare maximă a structurii.
BENEFICII
Nu conține arome adăugate. Conține emulgatori de înaltă performanță.
Permite obținerea cremelor cremoase de gheață, spatulabile chiar și la temperaturi scăzute și stabile în cazul vitrării.
Nu conține gluten.
MOD DE UTILIZARE
Proces la CALD de PASTEURIZARE
PARTICULARITATE:
INDICAT PENTRU UTILIZAREA MASINILOR COMBINATE.
DOZARE
1,5 % per Kg de M
Baza profesionala pentru inghetata cu lapte
APLICAȚII
Praf de bază pentru îngheșate pentru lapte Pentru profesioniștii care doresc să-și
personalizeze propriile rețete.
Ideal și pentru procese industriale cu stres fizic ridicat pentru amestec.
MOD DE UTILIZARE
PASTEURIZARE HOT și ABATEMENT după producție.
BENEFICII
Conține emulsificatori de înaltă performanță cu aromă de lapte ușor.
Permite obținerea unei înghețate cremoase, cu o depășire mare și stabilă în fereastră
Nu conține gluten.
DOZARE
50 g/Lt lapte
37,5 g/Kg de mix
Baza profesionala pentru inghetata cu lapte
APLICAȚII
Pulbere pentru înghețată
Ideal pentru profesioniștii care doresc o bază cu un volum bun și foarte cremoasă.
MOD DE UTILIZARE
Procesare la CALD pentru PASTEURIZARE
BENEFICII
Cu un gust ușor de cremă.
Conține emulgatori de înaltă performanță.
Permite obținerea cremelor cremoase, spatulabile, stabile și ridicate.
Nu conține gluten.
DOZARE
100 g/Lt de lapte
75 g/Kg de mix
Baza profesionala pentru inghetata cu lapte
APLICAȚII
Pulbere pentru înghețată. Ideal pentru profesioniștii care doresc o bază echilibrată și fără grăsimi vegetale adăugate
MOD DE UTILIZARE
Proces la CALD DE PASTEURIZARE
BENEFICII
Conține emulgatori de înaltă performanță.
Cu un gust ușor de lapte.
Acesta permite obținerea unei înghețate cremoase, consistente și stabile în fereastră.
Nu conține gluten.
DOZARE
50 g/Lt lapte
37,5 g/Kg de mix
Baza profesionala pentru inghetata cu lapte
APLICAȚII
Pulbere pentru înghețată. Ideal pentru profesioniștii care doresc o bază echilibrată și fără grăsimi vegetale adăugate.
MOD DE UTILIZARE
Proces la CALD DE PASTEURIZARE
BENEFICII
Conține emulgatori de înaltă performanță.
Cu un gust ușor de lapte.
Acesta permite obținerea unei înghețate cremoase, consistente și stabile în fereastră.
Nu conține gluten.
DOZARE
100 g/Lt lapte
75 g/Kg de mix