Margarine profesionale
Margarine profesionale vegetale pentru produse fine
Margarine profesionale vegetale pentru produse fine
Melange cu 15% unt
APPLICATII
shortbread, tort, patiserie croissant
BENEFICII
Cu 15% unt proaspăt.
Plasticitate ridicată.
Grasimi de înaltă calitate, pentru o stabilitate îndelungată a produselor.
Nu conține O.G.M. nici acizii grași trans (de la hidrogenare)
MOD DE UTILIZARE
Păstrași într-un mediu temperat.
În special, produse de patiserie și cornuri trebuie să fie prelucrate în aceeași stare termică / consistență a aluatului.
Perioada de valabilitate 12 luni! Unic pe piață!
Margarina vegetală pentru produse de patiserie foarte fine
APLICAȚII
chifle, tort, croissant
BENEFICII
Calitate maximă pentru patiseri.
Plasticitate ridicată.
Grasimi de înaltă calitate, pentru o stabilitate îndelungată a produselor.
Nu conține O.G.M. nici acizii grași trans (de la hidrogenare).
Perioada de valabilitate 12 luni! Unic pe piață!
OPTIUNI
CREAM CROSSANT BROWSE
MOD DE UTILIZARE
Păstrați într-un mediu temperat.
În special, produse de patiserie și cornuri trebuie să fie lucrate în aceeași stare termică / consistență a aluatului.
Margarina vegetala tartinabila
APLICATII
PATISERIE:
• creme usoare de unt • Pasta de ciocolata
RESTAURANT:
• Condimente, sosuri
AVANTAJE:
Cremosa e digeribile NU contine O.G.M.
NU contine acizi grasi hidrogenati
Grasimi de inalta calitate, pentru o stabilitate indelungata a produselor.
Perioada de valabilitate 12 luni
Unic pe piata ca valabilitate
MOD DE UTILIZARE
Produs cremos si tartinabil.
RANDAMENT
Conform retetei
Margarina vegetal pentru crema, cornuri, croissant
APLICAȚII
chifle, tort, cornuri, croissant
BENEFICII
Grasimi de înaltă calitate, pentru o stabilitate îndelungată a produselor.
Perioada de valabilitate 12 luni!
Unic pe piață!
Nu conține O.G.M.
Nu conține acizi grași trans (de la hidrogenare)
MOD DE UTILIZARE
Păstrați într-un mediu temperat.
Produsele de patiserie și croissante să fie lucrate în aceeași stare termică / consistență a aluatului.
RANDAMENT
In reteta de baza
Margarina vegetala per crema, cornuri, croissant
APLICAȚII
crema / tort, patiserie / croissant
BENEFICII
Grasimi de înaltă calitate, pentru o stabilitate îndelungată a produselor.
Perioada de valabilitate 12 luni!
Unic pe piață!
Nu conține O.G.M.
Nu conține acizi grași trans (de la hidrogenare)
OPTIUNI
CROISSANT 4X2,5KG
CREAM 4X2,5KG
CROISSANT / BROWSE plat 5X2KG
1X10KG CREMĂ PREPARATĂ CROISSANT /
VIZUALIZARE 1X10KG pre-tăiat CREAM 1X10KG CROSSANT
Margarina vegetala per crema, cornuri, croissant
APLICAȚII
Paste de patiserie
coș de prajituri / prăjituri,
bucata de patiserie / croissant
BENEFICII
Grasimi de înaltă calitate, pentru o stabilitate îndelungată a produselor.
Perioada de valabilitate 12 luni!
Unic pe piață!
Nu conține O.G.M.
Nu conține acizi grași trans (de la hidrogenare)
MOD DE UTILIZARE
Pentru pâine de patiserie / croissant: este necesar să se aducă produsul la aceeași temperatură / consistență a aluatului care trebuie prelucrat
De asemenea, pre-tăiat format și paletat pentru laboratoare mari / industrii.
Margarina vegetala crema, cornuri, croissant
APLICAȚII
Crema / tort
Patiserie / croasant de asemenea în blocuri de 20 kg pentru laboratoare si industrii mari
MOD DE UTILIZARE
Pentru pâine de patiserie / croissant: este necesar să se aducă produsul la aceeași temperatură / consistență a aluatului care trebuie prelucrat
BENEFICII
Imbatabil în prelucrarea produselor de patiserie și a danezilor.
Nu conține O.G.M. și nici acizii grași trans (de la hidrogenare)
De înaltă calitate de grăsime, pentru o lungă perioadă de timp stabilitatea produsului finit.
OPTIUNI
CREAM / CAKE 5X4KG
BROWSE / CROISSANT 8X2,5KG
Cream PV / tort 1X20KG (ambalaj alb)