Margarine profesionale

Margarine profesionale vegetale pentru produse fine

HALTA MELANGE

Melange cu 15% unt

Margarine profesionale

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APPLICATII

shortbread, tort, patiserie croissant

BENEFICII

Cu 15% unt proaspăt.
Plasticitate ridicată.
Grasimi de înaltă calitate, pentru o stabilitate îndelungată a produselor.
Nu conține O.G.M. nici acizii grași trans (de la hidrogenare)

MOD DE UTILIZARE

Păstrași într-un mediu temperat.
În special, produse de patiserie și cornuri trebuie să fie prelucrate în aceeași stare termică / consistență a aluatului.

Perioada de valabilitate 12 luni! Unic pe piață!

HALTA MARGARINA

Margarina vegetală pentru produse de patiserie foarte fine

Margarine profesionale

Margarine profesionale

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICAȚII

chifle, tort, croissant

BENEFICII

Calitate maximă pentru patiseri.
Plasticitate ridicată.
Grasimi de înaltă calitate, pentru o stabilitate îndelungată a produselor.
Nu conține O.G.M. nici acizii grași trans (de la hidrogenare).
Perioada de valabilitate 12 luni! Unic pe piață!

OPTIUNI

CREAM CROSSANT BROWSE

MOD DE UTILIZARE

Păstrați într-un mediu temperat.
În special, produse de patiserie și cornuri trebuie să fie lucrate în aceeași stare termică / consistență a aluatului.

HALTA SPALMABILE

Margarina vegetala tartinabila

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICATII

PATISERIE:
• creme usoare de unt • Pasta de ciocolata

RESTAURANT:
• Condimente, sosuri

AVANTAJE:
Cremosa e digeribile NU contine O.G.M.
NU contine acizi grasi hidrogenati
Grasimi de inalta calitate, pentru o stabilitate indelungata a produselor.
Perioada de valabilitate 12 luni
Unic pe piata ca valabilitate

MOD DE UTILIZARE

Produs cremos si tartinabil.

RANDAMENT

Conform retetei

TREND

Margarina vegetal pentru crema, cornuri, croissant

Margarine profesionale

Margarine profesionale

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICAȚII

chifle, tort, cornuri, croissant

BENEFICII

Grasimi de înaltă calitate, pentru o stabilitate îndelungată a produselor.
Perioada de valabilitate 12 luni!
Unic pe piață!
Nu conține O.G.M.
Nu conține acizi grași trans (de la hidrogenare)

MOD DE UTILIZARE

Păstrați într-un mediu temperat.
Produsele de patiserie și croissante să fie lucrate în aceeași stare termică / consistență a aluatului.

RANDAMENT

In reteta de baza

KLASS

Margarina vegetala per crema, cornuri, croissant

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICAȚII

crema / tort, patiserie / croissant

BENEFICII

Grasimi de înaltă calitate, pentru o stabilitate îndelungată a produselor.
Perioada de valabilitate 12 luni!
Unic pe piață!
Nu conține O.G.M.
Nu conține acizi grași trans (de la hidrogenare)

OPTIUNI

CROISSANT  4X2,5KG
CREAM 4X2,5KG
CROISSANT / BROWSE plat 5X2KG
1X10KG CREMĂ PREPARATĂ CROISSANT /
VIZUALIZARE 1X10KG pre-tăiat CREAM 1X10KG CROSSANT

EUROPE

Margarina vegetala per crema, cornuri, croissant

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICAȚII

Paste de patiserie
coș de prajituri / prăjituri,
bucata de patiserie / croissant

BENEFICII

Grasimi de înaltă calitate, pentru o stabilitate îndelungată a produselor.
Perioada de valabilitate 12 luni!
Unic pe piață!
Nu conține O.G.M.
Nu conține acizi grași trans (de la hidrogenare)

MOD DE UTILIZARE

Pentru pâine de patiserie / croissant: este necesar să se aducă produsul la aceeași temperatură / consistență a aluatului care trebuie prelucrat
De asemenea, pre-tăiat format și paletat pentru laboratoare mari / industrii.

PLAN

Margarina vegetala crema, cornuri, croissant

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICAȚII

Crema / tort
Patiserie / croasant de asemenea în blocuri de 20 kg pentru laboratoare si industrii mari

MOD DE UTILIZARE

Pentru pâine de patiserie / croissant: este necesar să se aducă produsul la aceeași temperatură / consistență a aluatului care trebuie prelucrat

BENEFICII

Imbatabil în prelucrarea produselor de patiserie și a danezilor.
Nu conține O.G.M. și nici acizii grași trans (de la hidrogenare)
De înaltă calitate de grăsime, pentru o lungă perioadă de timp stabilitatea produsului finit.

OPTIUNI

CREAM / CAKE 5X4KG
BROWSE / CROISSANT 8X2,5KG
Cream PV / tort 1X20KG (ambalaj alb)

Share This