Paste clasice si de fructe

Paste clasice si de fructe profesionale

PASTE NATURE

Paste clasice fara adaos de zahar

Paste topping, inghetata patiserie

PASTE CLASICE FARA ADAOS DE ZAHAR

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICATIE

Produs de înaltă calitate pentru preparate din înghețată, patiserie și ciocolată.

Pentru a pregăti gelato-ul tipic artizanal , aroma cremelor de patiserie precum CREMQUIK și CREMBì și creme bavareze sau semifreddo, cum ar fi NOBLESSE BAVARESE.

Excelent pentru ganache de praline și bomboane de ciocolată.

Potrivit pentru preparate dietetice / ușoare, datorită lipsei de zahăr adăugat.

PASTECLASSIC

Paste clasice pentru inghetata si patiserie

Paste topping, inghetata patiserie

paste clasice pentru inghetata si patiserie

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

CARACTERISTICI

Paste clasice și fantezie pentru preparatele de înghețată, patiserie și ciocolată.

Pentru a pregăti gelato-ul tipic artizanal, aromarea cremelor de patiserie precum CREMQUIK și CREMBì și creme bavareze sau semifreddo, cum ar fi NOBLESSE BAVARESE.

Excelent pentru ganache de praline și bomboane de ciocolată.

PASTEFRUT

Pasta de fructe concentrata

Paste topping, inghetata patiserie

Paste clasice si de fructe

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICAȚII

Potrivit pentru prepararea înghețatelor și sorbeturilor din fructe.
Excelent pentru aromatizarea CREMQUIK, CREMBÌ, NOBLESSE BAVARESE, ganache si ciocolata si pentru prepararea budincilor cu PANNACOTTA.

BENEFICII

Versatilitatea utilizării în înghețată, produse de patiserie și ciocolată
De înaltă calitate, deoarece este bogat în fructe.
Standardizarea rezultatului

MOD DE INTREBUINTARE IN GELATERII:

Adăugați pastele în amestecul de bază și amestecați cu un mixer cu imersie.

ÎN PATISERIE:

Adăugați pastele după aplicarea cremei

DOZAREA ÎN GELATERIE: 80-100 g / Lt de amestec

ÎN PATISERIE: 60/80 g / Lt de smântână sau frisca

Share This