Paste clasice si de fructe
Paste clasice si de fructe profesionale
Paste clasice si de fructe profesionale
Paste clasice fara adaos de zahar
APLICATIE
Produs de înaltă calitate pentru preparate din înghețată, patiserie și ciocolată.
Pentru a pregăti gelato-ul tipic artizanal , aroma cremelor de patiserie precum CREMQUIK și CREMBì și creme bavareze sau semifreddo, cum ar fi NOBLESSE BAVARESE.
Excelent pentru ganache de praline și bomboane de ciocolată.
Potrivit pentru preparate dietetice / ușoare, datorită lipsei de zahăr adăugat.
Paste clasice pentru inghetata si patiserie
CARACTERISTICI
Paste clasice și fantezie pentru preparatele de înghețată, patiserie și ciocolată.
Pentru a pregăti gelato-ul tipic artizanal, aromarea cremelor de patiserie precum CREMQUIK și CREMBì și creme bavareze sau semifreddo, cum ar fi NOBLESSE BAVARESE.
Excelent pentru ganache de praline și bomboane de ciocolată.
Pasta de fructe concentrata
APLICAȚII
Potrivit pentru prepararea înghețatelor și sorbeturilor din fructe.
Excelent pentru aromatizarea CREMQUIK, CREMBÌ, NOBLESSE BAVARESE, ganache si ciocolata si pentru prepararea budincilor cu PANNACOTTA.
BENEFICII
Versatilitatea utilizării în înghețată, produse de patiserie și ciocolată
De înaltă calitate, deoarece este bogat în fructe.
Standardizarea rezultatului
MOD DE INTREBUINTARE IN GELATERII:
Adăugați pastele în amestecul de bază și amestecați cu un mixer cu imersie.
ÎN PATISERIE:
Adăugați pastele după aplicarea cremei
DOZAREA ÎN GELATERIE: 80-100 g / Lt de amestec
ÎN PATISERIE: 60/80 g / Lt de smântână sau frisca