Patiserie cu dospire Biologica
Patiserie cu dospire traditionale de produse
Patiserie cu dospire traditionale de produse
Mix pentru produse traditionale de dospire
APLICAȚII
COJI DULCI cum ar fi panettone, pandoro, colomba, veneziana, panfrutto
Amestecuri naturale de dospire pentru aplicații pe tot parcursul anului
BENEFICII
Dospire corecta
Parfum și moliciune a produsului finit timp de mai multe luni
Reteta de optimizare
Siguranța și constanța rezultatului în metode de dublu mix
MOD DE INTREBUINTARE
Pentru a fi utilizat în combinație cu drojdie de pudră YOU & VIS
DOZARE
10 Kg HALTA TRADIZIONE = 30 PANETTONI da 1 Kg
Mix complet pentru produse traditionale cu dospire indelungata
APLICAȚII
COJI DULCI cum ar fi panettone, pandoro, colomba, veneziana, panfrutto
IMPACT ASUPRA DROJDIEI NATURALE Aplicatie de alungul anului
BENEFICII
COMPLETE: conține drojdii naturale
EASY: formularea echilibrată a ingredientelor face posibilă producerea de panetonă de înaltă calitate, cu un procedeu simplu și liniar, care asigură siguranța și coerența rezultatelor.
MOD DE INTREBUINTARE
Produs complet gata de utilizare: conține pulbere naturală de drojdie, care trebuie reactivată cu o cantitate minimă de drojdie de bere. DROJDIE NATURALA INCLUSA.
DOZARE
10 Kg DOLCE FESTA = 33 PANETTONI da 0,75 Kg
Preparat pentru gogosi
APLICATII
Gogosi
BENEFICII
Absorbție scăzută a uleiului în prăjituri Volum, moliciune, gust excelent Siguranța și onsistența rezultatulu
MOD DE INTREBUINTARE
Pregatire pentru prajire
RANDAMENT
1 Kg KRAPFEN = 31 gogosi ca.
Mix pentru aluaturi, croissants, briose , danesi
APLICAȚII
Aluaturi
Croissants, brioches, danesi
MOD DE UTILIZARE
Pregătirea în cuptor
Excelentă în măcinarea controlată sau înghețată
BENEFICII
Completat cu grăsimi vegetale
Ingrediente echilibrate pentru o dezvoltare maximă și o înaltă calitate
Securitatea și consecvența rezultatului
RANDAMENT
1 KG LEVIMIX = 30 CROISSANT de 60 g
Mix pentru pasta aluat, briosa, croissant si danesi
APLICAȚII
Pasta aluat, brioches, croissants, danesi
MOD DE UTILIZARE
Pregătirea în cuptor
BENEFICII
Conține unt pulverizat
Excelent pentru procesele de infiltrare si congelare controlata.
Siguranta si consecventa rezultatului
RANDAMENT
1 KG LEVIMIX BUTTER = 36 CROISSANT aprox.
Ameliorator de praf și stabilizator pentru produsele cu adaos de drojdie
APLICAȚII
Dulciuri de drojdii, brioșe, croissante, daneze
MOD DE UTILIZARE
Formula concentrată pentru utilizare în cuptor
BENEFICII
Garantează rezultate constante
Optim pentru industria care nu utilizează mix și preferă să lucreze cu formula sa proprie
RANDAMENT
1 Kg LEVINUCLEO = 37 CORNETTI de 60 g
Preparat complet pentru panini moi cu lapte, sandwich
APLICAȚII
Rulouri moi, pâine, pâine într-o cutie, gustări
MOD DE UTILIZARE
Coacere doar cu adaos de apă și drojdie
BENEFICII
Specific pentru producția de sandvișuri moi de înaltă calitate
Gust rotund și delicat
RANDAMENT
1 Kg SANDWICH = 1,5 Kg PANINI MOI
Mix pentru produse de patiserie de inalta calitate
APLICAȚII
Croissant , pizzette, panettone
MOD DE UTILIZARE
Produsul de panificație ideal pentru pregătirea profesională
BENEFICII
Componente echilibrate pentru o dezvoltare maximă și o înaltă calitate
Siguranța și consecvența rezultatului
RANDAMENT
1 Kg LEVISNACK = 2 Kg CROISSANT SALATO
Mix fara grasimi pentru aluaturi proaspete
APLICAȚII
Brioches, croissants e danesi
MOD DE UTILIZARE
Pregătirea în cuptor
Trebuie adăugat unsoare indispensabilă pentru curățarea și congelarea controlată
BENEFICII
Din punct de vedere tehnologic avansat
Personalizarea ușoară a propriilor rețete
Gust echilibrat
RANDAMENT
25 Kg VANTAGE = 417 BRIOSE de 60 g