Cofetarie rece
Cofetarie rece, baza pulbere si zahăr concentrat
Cofetarie rece, baza pulbere si zahăr concentrat
Baza pulbere pentru bavarese
BENEFICII
Ușor de pregătit, stabil la temperatura camerei și, prin urmare, bine lucrabil în sac à poche.
După răcire, se păstrează o structură fermă și ascuțită atunci când se taie.
Posibilitatea de a îngheța produsul fini.
RANDAMENT
1 Kg BABARIAN NOBLESSE = 4 Kg CREAM BAVARIAN
APLICAȚII
Pregătirea cremelor bavareze pentru a fi utilizate pentru prăjituri, mousse și semifreddo.
MOD DE UTILIZARE
Se montează cu planetă sau cu o cremă specială de biciuire.
Aromatizabil după asamblare cu le paste speciale NOBLESSECREM și NOBLESSEFRUT, ambalate în sticla specială de economisire a aromei.
Baza pulbere pentru semifreddi
APLICATII
Preparare semifreddi.
BENEFICII
Usor de pregatit, stabil la temperatura camerei si prin urmare bine lucrabil in sac à poche.
Dupa racire se patreaza o structura ferma si ascutita atunci cand se taie.
MOD DE UTILIZARE
Montati in planeta.
Aromatizabil dupla ansamblare cu paste NOBLESSECREM si NOBLESSEFRUT, ambalate in sticla salvati aroma.
RANDAMENT
1 Kg NOBLESSE SEMIFREDDO = 3,3 kg SEMIFREDDO
Zahăr concentrat pentru preparate de cofetărie
APLICAȚII
Pentru a prepara soluții non-alcoolice sau alcoolice pentru prăjituri și produse de patiserie fine sau pentru a umezi și aroma blatul de tort.
MOD DE UTILIZARE
BATURI NEALCOLICE
100 g WETTY / 100 g Apa
BAUTURI ALCOOLICE
100 g WETTY / 50 g Apa / 50 g Alcool dupa gust
BENEFICII
Cu un singur produs puteți pregăti diferite tipuri de bauturi.
Nu necesită înregistrarea UTIF.
RANDAMENT
1 Kg WETTY = 2 Kg bautura