Uleiuri și grăsimi
Uleiuri și grăsimi – de palmier, masline si porc.
Uleiuri și grăsimi – de palmier, masline si porc.
Ulei de palmier bifrazionat pentru prăjire
APPLICATII
Pentru toate utilizările
de prăjire, carne, pește, legume, produse de cofetărie
MOD DE UTILIZARE
Se prăjește la temperatura potrivită: 170 ° – 180 ° C max.
Filtrați frecvent uleiul. Schimbați uleiul mai degrabă decât repoziționați (zona 1 Min Sănătate).
Verificați frecvent termostatul friteuzei.
BENEFICII
Rezistență sporită la temperaturi ridicate.
Durată mai lungă în prăjire.
Nu produce fum și mirosuri rele
Se garantează ușurința, palatabilitatea superioară, durata lungă de depozitare și aroma de produs prajit.
RANDAMENT
Întotdeauna ridicată, având în vedere cantitatea mică de absorbție din produsul prăjit.
Ulei de palmier rafinat
APLICAȚII
Se condimentează pentru paine specială și aluat
Prăjire carne, pește, legume, produse de cofetărie
MOD DE INTREBUINTARE
Conform obiceiurilor
BENEFICII
100% vegetal
Nu există OMG-uri
Condimente pe bază de uleiuri și grăsimi vegetale
APLICAȚII
Pâine specială ca alternativă la untură
BENEFICII
Pentru o pâine mai ușoară, mai aromată, cu un consum redus de colesterol
Potrivit pentru consumatorii aparținând grupurilor etnice și religiilor care nu permit grăsimi de origine animală
MOD DE UTILIZARE
Conform obiceiurilor
RANDAMENT
Conform re?etei.
“Pâinea cu adaos de substanțe grase trebuie să conțină nu mai puțin de 3% din greutatea totală, raportată la substanța uscată”. Decretul prezidențial 502/98.
Condimente vegetale cu ulei de masline ptr paini speciale
APLICAȚII
Pâine specială ca alternativă la untură
BENEFICII
Pentru o pâine mai ușoară, mai aromată, cu un consum redus de colesterol
Conține ulei de măsline Potrivit pentru consumatorii aparținând grupurilor etnice și religiilor care nu permit grăsimi de origine animală
MOD DE UTILIZARE
Conform obiceiurilor
RANDAMENT
Conform rețetei.
“Pâinea cu adaos de substanțe grase trebuie să conțină nu mai puțin de 3% din greutatea totală, raportată la substanța uscată”. Decretul prezidențial 502/98.
100% grăsimi vegetale rafinate si hidrogebate cu bază gradata
APLICAȚII
Inghetata industriala
BENEFICII
Produce o gustare înaltă și catifelată, optimizând fuziunea în gură
Îmbunătățește dezvoltarea corpului de înghețată
Facilitează formarea de microcristale de gheață (structură moale și scurtă)
MOD DE UTILIZARE
Conform rețetei proprii și echilibrării înghețatei
RANDAMENT
CARACTERISTICI H27
Punct de topire 27 ° C
CARACTERISTICI 327
Punct de topire 37 ° C
Nu trans din hidrogenare
Untura pura de porc rafinata
APLICAȚII
Pâine specială
Patiserie, conform tradițiilor regionale
Gastronomia și toate utilizările bucătăriei
BENEFICII
Produs alb, inodor, bine structurat
Coerență și lucrabilitate superioară (excelentă pentru sfogliatelle și prăjit)
Aciditate foarte scăzută
MOD DE UTILIZARE
Gata de utilizare, conform obiceiurilor
AMBALARE
Gama largă de formate disponibile:
• BOL Kg 0,5
• CUTIE Kg 4,8
• CUTIE Kg 23
• CARTON Kg 25
Condimente cu bază rafinată de carne și ulei de măsline, 100% grasime
APLICAȚII
Pâine specială
BENEFICII
Combină bogăția de untură cu rafinamentul și gustul uleiului de măsline
Nu este disponibil O.G.M.
MOD DE UTILIZARE
Conform obiceiurilor
RANDAMENT
Conform rețetei.
“Pâinea cu adaos de substanțe grase trebuie să conțină nu mai puțin de 3% din greutatea totală, raportată la substanța uscată”. Decretul prezidențial 502/98.