Umpluturi și gemuri
Crema tartinabila gianduia si gemuri din fructe
Crema tartinabila gianduia si gemuri din fructe
Crema tartinabila gianduia
APPLICATII
Umplerea produselor de cofetărie:
• rece
• fierbinte (max 180 ° C
MOD DE UTILIZARE
Gata de utilizare
BENEFICII
• Stabil: nu separă uleiul
• Gustos pentru că este bogat în alune și cacao fina
• Plasticat și ușor de lucrat chiar și la temperaturi scăzute
• Termostabil
RANDAMENT
În funcție de utilizările din rețetă
Crema tartinabila gianduia
APLICAȚII
Umplerea produselor de cofetărie:
• rece
• fierbinte (max 180 ° C)
MOD DE INTREBUINTARE
Gata de utilizare a produsului
BENEFICII
Parfum și Culoare
Plasticat și ușor de lucrat chiar și la temperaturi scăzute
Termostabil
Nu separă uleiul
RANDAMENT
În funcție de utilizările din rețetă
Umplutura cu continut ridicat de fructe
APLICAȚII
Excelent pentru umplerea croissantelor, plăcintelor, prăjiturilor, semifreddo și mousse
BENEFICII
Bogate cu fructe întregi sau în bucăți de calitate ridicată și constantă
Conținut scăzut de zahăr
Aroma și gustul tipic fructelor proaspete
Rezistă gătitului și înghețării
MOD DE UTILIZARE
Gata de utilizat pentru:
Umplutura la cald cuptor preincalzit
Umplutura la rece inainte de a fi bagat la cuptor
RANDAMENT
In reteta de baza
Gem cu 90% bucati de fructe
APLICAȚII
Excelent pentru umplerea croissantelor, plăcintelor și prăjiturilor
BENEFICII
Bogat gust
Rezistenta la cuptor pana la 220 ° C
Rezistenta la inghet
Fără samburi, ele nu eliberează lichid și nu umezesc suprafața tortului
MOD DE UTILIZARE
Utilizare imediata pentru:
Umplere la cald cuptor preincalzit
Umplere la rece inainte de a fi introdus in cuptor
RANDAMENT
In reteta de baza
Compot din gem cu 45% fructe și arome delicate
APLICAȚII
Excelent pentru umplerea croissantelor, plăcintelor și prăjiturilor
BENEFICII
Rezistent la cuptor până la 220 ° C și la îngheț
Fără samburi, nu eliberează lichid.
Suprafață moale și strălucitoare după gătire
MOD DE UTILIZARE
Gata de folosinta pentru:
Umplutura la cald cuptor preincalzit
Umplutura la rece inainte de a fi bagat la cuptor
RANDAMENT
Conform rețetei
Piure de fructe
APLICAȚII
Excelent pentru umplerea croissantelor și plăcilor, plăcinte coapte
BENEFICII
Rezistent la cuptor până la 220 ° C și la îngheț
Fără samburi, nu eliberează lichid tixotrop
Suprafață moale și lucioasă după gătit
MOD DE UTILIZARE
Gata de folosinta pentru:
Umplutura la cald cuptor preincalzit
Umplutura la rece inainte de a fi bagat la cuptor
RANDAMENT
Conform rețetei