Umpluturi și gemuri

Umpluturi și gemuri

Crema tartinabila gianduia si gemuri din fructe

CUOR DI GIANDUIA

Crema tartinabila gianduia

crema tartinabila gianduia

crema tartinabila gianduia

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APPLICATII

Umplerea produselor de cofetărie:
• rece
• fierbinte (max 180 ° C

MOD DE UTILIZARE

Gata de utilizare

BENEFICII

• Stabil: nu separă uleiul
• Gustos pentru că este bogat în alune și cacao fina
• Plasticat și ușor de lucrat chiar și la temperaturi scăzute
• Termostabil

RANDAMENT

În funcție de utilizările din rețetă

QUESTASÌ

Crema tartinabila gianduia

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICAȚII

Umplerea produselor de cofetărie:
• rece
• fierbinte (max 180 ° C)

MOD DE INTREBUINTARE

Gata de utilizare a produsului

BENEFICII

Parfum și Culoare
Plasticat și ușor de lucrat chiar și la temperaturi scăzute
Termostabil
Nu separă uleiul

RANDAMENT

În funcție de utilizările din rețetă

FARCIPLUS

Umplutura cu continut ridicat de fructe

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICAȚII

Excelent pentru umplerea croissantelor, plăcintelor, prăjiturilor, semifreddo și mousse

BENEFICII

Bogate cu fructe întregi sau în bucăți de calitate ridicată și constantă
Conținut scăzut de zahăr
Aroma și gustul tipic fructelor proaspete
Rezistă gătitului și înghețării

MOD DE UTILIZARE

Gata de utilizat pentru:
Umplutura la cald cuptor preincalzit
Umplutura la rece inainte de a fi bagat la cuptor

RANDAMENT

In reteta de baza

CUOR DI FRUTTA

Gem cu 90% bucati de fructe

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICAȚII

Excelent pentru umplerea croissantelor, plăcintelor și prăjiturilor

BENEFICII

Bogat gust
Rezistenta la cuptor pana la 220 ° C
Rezistenta la inghet
Fără samburi, ele nu eliberează lichid și nu umezesc suprafața tortului

MOD DE UTILIZARE

Utilizare imediata pentru:
Umplere la cald cuptor preincalzit
Umplere la rece inainte de a fi introdus in cuptor

RANDAMENT

In reteta de baza

FRUTTI DEL MAESTRO

Compot din gem cu 45% fructe și arome delicate

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICAȚII

Excelent pentru umplerea croissantelor, plăcintelor și prăjiturilor

BENEFICII

Rezistent la cuptor până la 220 ° C și la îngheț
Fără samburi, nu eliberează lichid.
Suprafață moale și strălucitoare după gătire

MOD DE UTILIZARE

Gata de folosinta pentru:
Umplutura la cald cuptor preincalzit
Umplutura la rece inainte de a fi bagat la cuptor

RANDAMENT

Conform rețetei

PASSATA DEL MAESTRO

Piure de fructe

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICAȚII

Excelent pentru umplerea croissantelor și plăcilor, plăcinte coapte

BENEFICII

Rezistent la cuptor până la 220 ° C și la îngheț
Fără samburi, nu eliberează lichid tixotrop
Suprafață moale și lucioasă după gătit

MOD DE UTILIZARE

Gata de folosinta pentru:
Umplutura la cald cuptor preincalzit
Umplutura la rece inainte de a fi bagat la cuptor

RANDAMENT

Conform rețetei

Share This