Migdale
Migdale italiene și zahăr rafinat, marțipan si paste.
Migdale italiene și zahăr rafinat, marțipan si paste.
Migdale italiene și zahăr rafinat TPT
APPLICATII
Poate fi folosit in toate retetele care necesita TPT (Tanto Per Tanto: 50% migdale 50% zahar de glazura): baci di dama, amaretti, ricciarelli
MOD DE UTILIZARE
Gata de utilizare a produsului
Este valabil atât ca este gătit, deoarece este bogat în fibre
BENEFICII
Versatil: este utilizabil pentru o gamă largă de produse de cofetărie
Evitați timpul și riscurile de rafinare a migdalelor și a zahărului
RANDAMENT
1Kg ALLMAND = 1,6 Kg BACI DI DAMA
Marțipan foarte fine
APLICAȚII
PATISERIE: patru pete, delicatese,
macaroane, frolle, mase montate
COFETARIE: Confetti la Mandola
MOD DE INTREBUINTARE
PATISERIE: ca atare, diluat cu albus de ou și / sau zahăr sau aromatizat cu lichioruri sau paste aromatizante
COFETARIE: gata de utilizare
BENEFICII
Conține 50% migdale și 50% zahăr.
Evitați vremurile și riscurile de rafinare a migdalelor și a zahărului
Valabil atât în timp ce este gătit
RANDAMENT
Conform rețetei
Pasta de ardei cu gust amar
APLICAȚII
Ideal pentru aromatizarea riccerelli, amaretti, petite patru, maselor montate
BENEFICII
Gust amar
Cel mai bun raport calitate / preț
MOD DE UTILIZARE
Cum ar fi diluat cu ou alb
RANDAMENT
1 Kg PERSIMAND = 1,6 Kg RICCIARELLI
Pasta di mandorle e armelline pronta all’uso
APLICAȚII
Per delizie, petite four, amaretti
BENEFICII
Gust delicat și rațional rapid
Valabil atât ca este gătit
Raport excelent calitate / preț
MOD DE UTILIZARE
Gata de utilizare a produsului
RANDAMENT
Conform rețetei