Zaharuri
Zaharuri, izomalt cristalin granulat, paste, zahar fondant, impalpabil.
Zaharuri, izomalt cristalin granulat, paste, zahar fondant, impalpabil.
Izomalt cristalin granulat
APPLICATII
Ca îndulcitor alternativ la zaharoză
Pentru coacerea și decorarea artistică a zahărului suflat, tras și turnat
MOD DE UTILIZARE
Produs gata de utilizare ca îndulcitor.
Pentru decorare, produsul trebuie încălzit ca de obicei
BENEFICII
Hygroscopicitatea scăzută a zahărului
Calorii reduse (2,4 Kcal / g)
Nu generează carii
Potrivit pentru diabetici
RANDAMENT
În funcție de rețetă sau de tipul de decorațiuni
Pastă foarte fină albă pentru modelare și acoperire
APLICAȚII
Ideal pentru designul tortului
Modelarea florilor și decoratiunilor în general
Decorarea platourilor și scrierea pe prăjituri
Acoperirea prăjiturilor monumentale
MOD DE INTREBUINTARE
Lucrați produsul timp de câteva minute și faceți-l din plastic
Rolați cu o coajă de aluat
Modelul manual sau cu forma
BENEFICII
Lucrabilitate excepțională: puteți lamina și colora după cum doriți
Acesta poate fi amestecat cu zahăr de glazură pentru a-și spori coerența
RANDAMENT
În funcție de tipul de decor sau de suprafața tortului care trebuie căptușit
Zahar fondant
APLICAȚII
Acoperirea pastelor si a pufurilor Torturi de decorare Productie de nuca
Ideal pentru caseta siciliană
BENEFICII
Personalizabil: poate fi colorat după cum doriți
Practic: non-lipicios și nu vâscos
Diluabil: sprijină adăugarea de apă
MOD DE UTILIZARE
Se dizolvă FONDASS într-un bainmarie fără a fi fiert
Aplicați pe tort sau formați decorațiile conform imaginației
RANDAMENT
Conform rețetei
Impalpabil zahăr nehigroscopic pentru decorațiuni
APLICAȚII
Topping de dulciuri de toate tipurile
Destul de special pentru decorarea dulciurilor care eliberează umiditatea suprafeței
BENEFICII
Nehigroscopic: nu absoarbe umezeala produsului finit, iar decorarea durează
mai mult. Gust delicat și plăcut
MOD DE UTILIZARE
Presarați pe suprafața tortului
RANDAMENT
Bazat pe suprafața tortului care urmează să fie decorat
Impalpabil zahăr pentru pulverizare
APLICAȚII
Garnisire de dulciuri de toate felurile
BENEFICII
Gust delicat și plăcut
Ideal pentru stropirea tuturor produselor de patiserie
MOD DE UTILIZARE
Presarați pe suprafața produsului
RANDAMENT
Conform rețetei
Semifabricat pentru glazură pe bază de migdale
APLICAȚII
Ideal pentru produsele de panificație vitrate: panettone, venetian, panfrutti, colombe, bolanini
BENEFICII
Pregătire rapidă și ușoară. Gust delicat și plăcut.
Conferă parfum și stabilitate după ambalare.
Garantează securitatea și coerența rezultatelor. Nu arde.
MOD DE UTILIZARE
GLASSA 1000 g
Albume 600 g
Se amestecă GLASSA și albus de ou
Distribuiți uniform pe suprafața tortului.
Gatiti ca de obicei.
RANDAMENT
1 Kg GLASSA = 1,6 Kg GLASSATURA