Zaharuri

Zaharuri

Zaharuri, izomalt cristalin granulat, paste, zahar fondant, impalpabil.

ISODECO

Izomalt cristalin granulat

Baza pentru inghetata cu lapte

Zaharuri

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APPLICATII

Ca îndulcitor alternativ la zaharoză
Pentru coacerea și decorarea artistică a zahărului suflat, tras și turnat

MOD DE UTILIZARE

Produs gata de utilizare ca îndulcitor.
Pentru decorare, produsul trebuie încălzit ca de obicei

BENEFICII

Hygroscopicitatea scăzută a zahărului
Calorii reduse (2,4 Kcal / g)
Nu generează carii
Potrivit pentru diabetici

RANDAMENT

În funcție de rețetă sau de tipul de decorațiuni

TOPDECOR

Pastă foarte fină albă pentru modelare și acoperire

Zaharuri

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICAȚII

Ideal pentru designul tortului
Modelarea florilor și decoratiunilor în general
Decorarea platourilor și scrierea pe prăjituri
Acoperirea prăjiturilor monumentale

MOD DE INTREBUINTARE

Lucrați produsul timp de câteva minute și faceți-l din plastic
Rolați cu o coajă de aluat
Modelul manual sau cu forma

BENEFICII

Lucrabilitate excepțională: puteți lamina și colora după cum doriți
Acesta poate fi amestecat cu zahăr de glazură pentru a-și spori coerența

RANDAMENT

În funcție de tipul de decor sau de suprafața tortului care trebuie căptușit

FONDASS

Zahar fondant

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICAȚII

Acoperirea pastelor si a pufurilor Torturi de decorare Productie de nuca
Ideal pentru caseta siciliană

BENEFICII

Personalizabil: poate fi colorat după cum doriți
Practic: non-lipicios și nu vâscos
Diluabil: sprijină adăugarea de apă

MOD DE UTILIZARE

Se dizolvă FONDASS într-un bainmarie fără a fi fiert
Aplicați pe tort sau formați decorațiile conform imaginației

RANDAMENT

Conform rețetei

BIANCODECO

Impalpabil zahăr nehigroscopic pentru decorațiuni

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICAȚII

Topping de dulciuri de toate tipurile
Destul de special pentru decorarea dulciurilor care eliberează umiditatea suprafeței

BENEFICII

Nehigroscopic: nu absoarbe umezeala produsului finit, iar decorarea durează
mai mult. Gust delicat și plăcut

MOD DE UTILIZARE

Presarați pe suprafața tortului

RANDAMENT

Bazat pe suprafața tortului care urmează să fie decorat

BIANCOVELO

Impalpabil zahăr pentru pulverizare

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICAȚII

Garnisire de dulciuri de toate felurile

BENEFICII

Gust delicat și plăcut
Ideal pentru stropirea tuturor produselor de patiserie

MOD DE UTILIZARE

Presarați pe suprafața produsului

RANDAMENT

Conform rețetei

GLASSA

Semifabricat pentru glazură pe bază de migdale

Descarca reteta si detalii

Trebuie sa ai cont pentru a putea descarca, iti poti face unul gratuit: CREAZA CONT

APLICAȚII

Ideal pentru produsele de panificație vitrate: panettone, venetian, panfrutti, colombe, bolanini

BENEFICII

Pregătire rapidă și ușoară. Gust delicat și plăcut.
Conferă parfum și stabilitate după ambalare.
Garantează securitatea și coerența rezultatelor. Nu arde.

MOD DE UTILIZARE

GLASSA 1000 g
Albume 600 g

Se amestecă GLASSA și albus de ou
Distribuiți uniform pe suprafața tortului.
Gatiti ca de obicei.

RANDAMENT

1 Kg GLASSA = 1,6 Kg GLASSATURA

Share This